Vi i Karriereguiden.no og NetJobs tror på å levere et Internasjonal godt utprøvet produkt og strålende service. Den beste indikatoren på hvordan vi kan hjelpe din virksomhet kommer fra våre egne kunder. Nedenfor er et utvalg av vurderinger fra våre kunder:

 • Stiftelsen Motivasjonskollektivet

  ”Stiftelsen Motivasjonskollektivet har lagt om sine annonseringsrutiner, og bruker nå kun Helsestillinger.no i våre annonseringer etter personell.  Vi er meget godt fornøyd med kundeoppfølging og veiledning, og har fått en bedre og raskere tjeneste enn med tradisjonell annonsering i fagblader og aviser.”

  Bjørn Skotaam, Daglig leder Stiftelsen Motivasjonskollektivet


 • Attendo Sverige AB

  "Vi er godt fornøyd med både respons på annonser i et vanskelig arbeidsmarked og den oppfølging vi har fått.”

  Siw H. Myhrer Senior rådgiver Attendo Care AS Norge

   


 • Sør-Varanger kommune

  Våre erfaringer med helsestillinger.no er gode. Selskapet virker seriøst og kundebehandlingen er god med tett oppfølging. Vi føler vi blir presentert på en god måte på deres sider. Er også veldig fornøyd med at annonsen blir koblet opp mot finn.no og andre sider. Har mottat flere søknader via helsestillinger.no”

  Anita Kurthi, Virksomhetsleder Hjemmebasert omsorg Sør-Varanger kommune


 • Forsand Kommune

  Forsand kommune har annonsert fleire ledige stillingar på "Helsestillinger.no".  Vår kontaktperson er Daniel Wood.  Vi har fått en uventa god respons på våre annonser, og føler at vi har fått god oppfølging frå vår kontaktperson.  Eg kan anbefale dette internettrekrutteringsfirmaet, enten som erstatning for, eller i tillegg til annonsering i lokalaviser.”

  Siw Kristin Sundheim personalrådgivar


 • Haraldsplass Diakonale Sykehus

  "Min erfaring med bruk av "helsestillinger.no" er svært god. Jeg fikk raskt fatt i det pleiepersonalet jeg hadde bruk for. Jeg har fått god oppfølging underveis, og bare kvalifiserte og seriøse søkere til ledige stillinger kontaktet meg."

  Rollaug Waaler Avdelingssykepleier - Enhetsleder Slagposten Haraldsplass Diakonale Sykehus.


 • GlaxoSmithKline

  Medisinsk avdeling i GlaxoSmithKline Norway har benyttet Helsestillinger for rekruttering av nye medarbeidere. Vi har fått god respons med mange og gode søkere til stillingene og er svært fornøyd med den effektive og gode service Helsestillinger har gitt.”

  Glaxo Smith Kline Norway Erik Hjelvin MD Head of Medical Affairs Medical Department


 • Arendal kommune

  Som teamleder i Arendal kommune har jeg vært i kontakt med helsestillinger.no. Jeg har opplevd et engasjement for å imøtekomme våre behov. Annonsene har vært fine og allsidige. Firmaet har fulgt opp i forhold til å finne løsninger og for å oppdatere status. Jeg opplever firmaet som seriøst.”


  Langemyr, Vigdis Teamleder Arendal kommuneRøed bo- og omsorgssenter


 • Landås Menighets Eldresenter (LME)

  Forbindelse med utlysning av stillinger for sykepleier samt ferievikarer innen pleie og omsorg i lokal avis i Norge samt på finn.no, har jeg hatt kontakt med Svensk internettrekrytering / helsestillinger.no. og se.Til en gunstig pris blir annonsen da satt opp på flere jobbrekrutteringssider i Norge og Sverige. I et stramt arbeidsmarked i Norge var det en god del henvendelser som kom fra svenske interessenter. De har ganske lik utdanning til oss og kan lettere enn mange andre utenlandske få autorisasjon her i Norge.Etter denne responsen har jeg derfor kjøpt en pakke med 5 annonser som jeg kan bruke i løpet av dette og neste år for å annonsere på både helsestillinger.no og se., karriereguiden.no og se.Jeg vil derfor anbefale dette!”

  Morten Hauken Institusjonssjef Landås Menighets Eldresenter Bergen, Norge 


 • Nycomed

  "Nycomed har benyttet www.karriereguiden.no og fagsitene teknologijobb.no og teknikjobb.se ved flere anledninger nå i 2008. Vi har bare positive erfaringer med hvordan vi som kunder har fått god og rask service, oppfølging og hyggelig kommunikasjon med selgerne. Responsen på annonsene har vært over forventningene med mange kvalifiserte søkere til våre stillinger."

  Nycomed Pharma AS, Karl-Tore MoenPersonalsjef, Fabrikk Elverum


 • Sigdal Kommune

  Det er vanskelig å få tak i god arbeidskraft i Norge da vi er inne i en tid med veldig lav arbeidsledighet.I en slik situasjon gjelder det å tenke nytt for å rekrutere dyktige ansatte. Dette har vi gjort ved å gå inn på en avtale med Helstestillinger.no.Så langt har erfaringene bare vært positive, og oppfølgingen fra kundeservice har vært enestående.Anbefaler dette forumet også for andre.”

  Toril Marlene Staxrud, Personalsjef Sigdal kommune